Spapakker

80 min 1590.-

Behandlingene inkluderer: Inngang i klimasonen, badekåpe/slippers, enkel servering som frukt, nøtter, kaffe og te.

Anti-Stress

En totalt avslappende topp til tå behandling. Full kroppsmassasje som frigjør dine spenninger og stresspunkter med fokus hender, føtter, hodebunn og mage. Vi starter behandlingen med avspenning og en lindrende ryggmaske. Avslutter med en fantastisk hodebunnsbehandling som inkluderer massasje og fuktighets maske som virker næringsrik og reparerende på hår-og hodebunn.

 

Drøm av lavendel

Beroligende og en drøm av en behandling. Stryk bort tankene og la alle sansene komme i kontakt med opprinnelsen…

Meget beroligende, balanserende og rensende behandling. Starter med tørrbørsting av kroppen og deretter tyrkisk saltskrubb med eukalyptus. Terapeuten gir deg lett og avslappende massasje med lavendelolje over hele kroppen og du pakkes deretter inn i en varmeinnpakning. Nakke- og skuldre masseres mens du nyter innpakningen.

 


Snart mamma

Kanskje det nærmer seg, eller du har litt ventetid igjen? Vi korter ned ventetiden med en deilig behandling bestående av fotbad, fotskrubb og fotmassasje.
I tillegg gir vi deg en himmelsk ansiktskur med rens, maske, ansikts- og hodebunnsmassasje. Vi synes det er viktig at du som er gravid får best mulig utbytte av tiden hos oss, derfor prater vi sammen og blir enige med deg om hvilke elementer vi skal legge mest vekt på i behandlingen din.

 


iStock_000005543939_Medium.jpg

Hot stone massasje

Sirkulasjonsøkende og dyptvirkende massasje med lavasteiner og aromatiske oljer som varmer opp og avslapper muskler og stive ledd. Gir en behagelig følelse av varme, harmoni og balanse. Perfekt på kalde dager!