SPA SPESIAL

50 min 1090,- / 80 min 1590,-


sopure.jpg

Anti-Stress So Pure LX hodebunnsbehandling 50 min

Lukk øynene og slapp av. Her strykes tanker og stress ut av hodet.
En luksuriøs spesialdesignet Keune So Pure behandling som løser opp stresspunkter og stram hodebunn. Behandlingen starter med massasje av nakke skuldre og hodebunn. Deretter svøpes håret inn inn med en hår- hodebunnskur og varme velduftende håndklær. Behandlingen avsluttes med nydelig fot- eller håndmassasje.

 

 

22.jpg

Anti-Stress 80 min

En totalt avslappende topp-til-tå behandling.
Vi starter behandlingen med avspenning og lindrende ryggmaske. Nyt så en kroppsmassasje som frigjør spenninger og stresspunkter hvor fokus er hender, føtter, hodebunn og mage. Avsluttes med en fantastisk hodebunnsbehandling  som inkluderer massasje og fuktighetsmaske som virker nærende og reparerende på hår og hodebunn. Håret svøpes så inn i varme velduftende kluter.

iStock_000005543939_Medium.jpg

Hot Stone-massasje 80 min

Dyptvirkende massasje med lavasteiner som varmer opp og lindrer muskler og stive ledd. En helt spesiell behandling som gir en fantastisk varme og ro for hele kroppen.
Avsluttes med ansiktsmassasje.

Snart mamma 50/80 min

Mild og behagelig kroppsbehandling tilpasset hennes behov.

Fotskrubb og massasje av føttene. Tilpasset massasje av rygg og nakke. Nydelig hånd og arm-massasje. Avsluttes med express ansikt og hodebunnsmassasje.

iStock-539217605.jpg

Candle-massasje 80 min

Velværemassasje med varm herlig duftende voksaktig olje fra levende lys. Utrolig mykgjørende og fuktighetsgivende. Huden føles glatt og silkemyk etter denne behandlingen.