Innpakninger og skrubb

50 min 1090,-  80 min 1590.-

80min inkluderer lett massasje

Behandlingene inkluderer: Inngang i klimasonen, badekåpe/slippers, enkel servering som frukt, nøtter, kaffe og te.

 

Frisk fjellskrubb 

Kroppsskrubb med mineralrike salter og eucalyptus som gjør huden  silkemyk, glatt og forfrisket. Etter skrubb-behandlingen nytes en forfriskende dusj etterfulgt av lett innsmørning med oljer.  80 minutter inkluderer en fantastisk massasje med stimulerende aromatiske oljer. 

 

 

 

 

Aromainnpakning

Økologiske eteriske oljer og næringsrik krem metter huden din optimalt med fuktighet. Mild kroppsskrubb og mineralrik krem blandes med valgfri aromatisk olje. Etter skrubben nytes en dusj før aromainnpakningen. Du får så en ansiktskur med rens og algemaske etterfulgt av en nydelig hodebunnsmassasje.
Her får alle sansene oppleve oljenes effektive virkning på kropp og sjel.

Ungarsk Leireinnpakning

Med et innhold på 35% mineraler er moor mudmasken som skapt for underernært hud. Masken peeler og tilfører huden alle de viktige mineralene som huden ofte tørster etter. Inkluderer en herlig ansiktskur og massasje av hodebunn. Passer perfekt for deg med muskel og leddplager, psoriasis og andre hudproblemer.

 

 

 

Spirulina algeinnpakning kun 80 min

Spirulinaalgen er en ferskvannsalge som har et særdeles høyt næringsinnhold. Den er brukt mye i kosttilskudd og er klassifisert som en supermat. For å få mest mulig ut av vår berømte Spirulina-alge, poleres kroppen først med en bodyskrubb og varm spirulina påføres hele kroppen. Inkluderer en herlig ansiktskur og massasje av hodebunn. Huden gløder av vitalitet etterpå. Passer for deg som vil rensekroppen, stramme opp og gi glød til huden.