INNPAKNINGER

80 min 1590,-

Behandlingene inkluderer: Inngang i klimasonen, badekåpe/slippers, enkel servering som frukt, nøtter, kaffe og te.

Vi gjør oppmerksom på at for å få best mulig utbytte av innpakningene, er det en fordel å benytte badstuer og basseng FØR behandlingen. Etter behandlingen bør innpakningen få tid til å trekke best mulig inn i huden. Benytt gjerne en av benkene i klimasonen etterpå og nyt opplevelsen og utsikten.

 

vulkansk_leire.jpg

Vulkansk leireinnpakning

Leirebehandling som virker remineraliserende, vitaliserende og sirkulasjonsøkende.
En oppfriskende leirebehandling der vi starter med saltskrubb. Bodyskrubben fjerner døde hudceller og forbereder huden til å motta den remineraliserende vulkanske  leiren. Mens du nyter kroppsinnpakningen gir vi deg en express-ansikt med ampulle og maske. Behandlingen avsluttes med lett kroppsmassasje.

 


IMG_0905.jpg

Fuktighetsgivende innpakning

En nydelig fuktighetsgivende behandling der vi starter med saltskrubb. Bodyskrubben fjerner døde hudceller og forbereder huden til å motta innpakningen med de energigivende oljene
Mens du nyter kroppsinnpakningen gir vi deg en express-ansikt med ampulle og maske. Behandlingen avsluttes med lett kroppsmassasje.

 

 

 

iStock_000006308404_XXXLarge.jpg

Spirulina algeinnpakning

En meget nærende og utrensende kroppsbehandling med den unike blågrønnealgen. 
Spirulinaalgen er en ferskvannsalge som har et særdeles høyt
næringsinnhold. For å få mest mulig ut av vår berømte Spirulinalge, poleres kroppen først med saltskrubb og deretter påføres den varme algen. 
Mens du nyter kroppsinnpakningen gir vi deg en express-ansikt med ampulle og maske. Behandlingen avsluttes med lett kroppsmassasje. 
Passer for deg som vil rense kroppen, stramme opp og gi glød til huden.