Massaje

50 min 1090,-  80 min 1590.-

Behandlingene inkluderer: Inngang i klimasonen, badekåpe/slippers, enkel servering som frukt, nøtter, kaffe og te.

Anti-Stress So Pure LX hodebunnsbehandling  (25 og 50 min)
Lukk øynene og slapp av, her strykes tanker og stress ut av hodet!

Denne fantastiske behandlingen løser opp stresspunkter og spenninger. En luksuriøs spesial designet hodebunnsbehandling med hårprodukter fra Keune So Pure. 

Håret blir svøpet inn og med varme velduftende håndklær. Det påføres en kjølende elixir i hodebunn som bedrer sirkulasjonen og løser opp “stress hodepine”. Nyt så en totalt avslappende massasje av nakke, skuldre og hodebunn.
Mens den varme hårmasken reparerer håret, får også føttene en nydelig massasje. Dette er en behandling du sent vil glemme.

Klassisk ansikts- og hodebunns massaje

En nydelig behandling som inkluderer lett rens, massasje av ansikt/hodebunn og ansiktsmaske. Avsluttes med lett fot - eller håndmassasje.
Ved 80 min får du i tillegg peeling og spesialmaske.

 

 

 

Klassisk massaje

En dyptvirkende og effektiv massage som løser opp ømme punkter, stramme muskler og spenninger. Massasjen innebærer ulike teknikker som er tilpasset ditt behov.

 

 

Aromamassasje

En avslappende, rolig og behagelig massasje med aromatiske oljer. Behandlingen virker både fysisk og psykisk og gir en helhetlig følelse av velvære.

 

 

Candle massasje

Velværemassasje med varm herlig duftende voksaktig olje fra levende lys. Den voksaktige oljen trenger godt inn i huden og virker mykgjørende og fuktighetsgivende.
Denne massasjen gir en opplevelse av fred og ro i kropp og sinn og kombineres med lette og faste massasje grep.

 

 

 

Fot- og benmassasje 50 minutter
En effektiv og god massasje av føtter, ben og legger. Behandlingen inkluderer saltskrubb og massasje med tilpassede oljer som lindrer og virker muskelavslappende.

Bambusmassasje
Nyt varmen fra bambuspinnene i kombinasjon med denne gamle og spesifikke behandlingsteknikken. Fremmer sirkulasjon, utrensning og avslapning, og er perfekt for spenninger og stramme muskler.