Dr. Schrammek Green Peel ansiktsbehandlinger

Ekspress 25 min 690,-        50 min 1090.-      80 min 1590,-      Green Peel Classic-kur x 2 behandlinger  2400,-

Green Peel er en trygg vei til optimal hudhelse og de milde urteekstraktene pleier huden på en utrolig skånsom måte uten bivirkninger. Huden styrkes både fra innsiden og utsiden og i motsetning til kjemisk peeling har urtene samme PH som huden. Produktet er også en problemløser for sensitiv og irritert hud. Peelingen jobber effektivt i huden i flere dager etter behandlingen og vi anbefaler deg  å bruke spesialproduktene for å fortsette behandlingen hjemme.
Hjemmeprodukter: Super Soft Cleanser 130,-  Herbal Care Lotion 130,-  Special Care cream 195,-


Behandlingen finnes i 3 styrker.
Les mer: https://www.schrammek.no/

Behandlingene inkluderer: Inngang i klimasonen, badekåpe/slippers, enkel servering som frukt, nøtter, kaffe og te. 


Green Peel Fresh Up

En mild urtebehandling populært kalt «Party Peel» som gir en naturlig hudfornyelse med fantastisk glød,  helt uten irritasjoner. Dermed kan du gå i i selskap eller på jobb rett etter behandlingen.
Passer alle hudtyper og setter i gang prosesser som bremser aldring,  forbedrer hudbarrieren og styrker sensitiv hud. 
Tillegg for spesialmaske 150,- 

Green Peel Energy

En dypere variant av den mildeste peelingen. Behandlingen har effekt på linjer, pigmentflekker, store porer og akne. Kan vise til meget gode resultater på problemhud. Den gir en umiddelbar effekt uten at det setter begrensninger på hverdagen. Du kan bli litt rød rett etter behandlingen men dette roer seg ned i løpet av noen timer.
Tillegg for spesialmaske 150,-   

 

 

Green Peel Classic

Dette er den opprin­ne­lige Green Peel og den ster­keste av de tre utga­vene. Behandlingen forbedrer og bekjemper ujevn, ru hud, tap av elas­ti­sitet, rynker, store porer, akne og arr. Rett etter behand­lingen vil huden bli noe rød, og etter 3–4 dager vil du flasse. Etter 5–6 dager kommer du tilbake til oss for en oppbyg­gende behand­ling og du skal følge opp hjemme med tilrette­lagte produkter. Resul­tatet blir total hudfor­nyelse og huden føles frisk og glatt.
Kr 2400,-   

Green Peeling med Spa Feeling

80 min 1590,-

Ja takk, begge deler. Her får du både velvære og ren nytelse i kombinasjon med
en oppfriskende Green Peel-behandling.